Kuzgun

“Kuzgun” (Korbi) ka një plan për të marrë hak ndaj atij që tradhëtoi babain e tij deri në momentin kur përballet me Dilën, dashurinë e tij të parë. A do të mundet kjo dashuri e pathyeshme të zbeh etjen e tij për hakmarrje? Me aktorët e famshëm Barış Arduç dhe Burcu Biricik.

Tags:

Leave a Reply - Lere nje koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

There are no reviews yet.