Hakmarrje

Një nga serialet më të suksesshëm transmetuar nga Kanal D, me aktoren e famshme dhe më të paguar në Turqi Beren Saat, protagoniste në serialin tepër të famshëm "Dashuri e Ndaluar. "Sepse kush dikush të merr atë që ti do më shumë në këtë në jetë, dikush duhet të “paguajë” për këtë!" Intikam (Hakmarrje) është versioni truk i serialit HIT “Revenge”, nga gjigandi amerikan “Walt Dinsey”. Një dramë emocionuese në luftën e një gruaje për të marrë hak për babain e saj!

Tags: ,

Leave a Reply - Lere nje koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

There are no reviews yet.