Çukur

Çukur (Gropa) është emri i një prej lagjeve më të rrezikshme të Stambollit, ku të gjithë njerëzit e cilësojnë njëri-tjetrin anëtarë të një familjeje të madhe që mbijetesën e siguron nga paratë e krimit.

Një histori rrënqethëse mbi dashurinë, familjen dhe komunitetin, bazuar tek një i ri që rikthehet në lagjen e tij të vjetër për të zëvendësuar të atin si kreu i një klani kriminal.

Çukur tregon historinë e Jamaçit nga familja influente Koçova që sundon Çukurin.

Kur Jamaç takon Senën, ai bie në dashuri me të dhe martohet brenda pak ditësh.

Në momentin që Jamaç mendoi se do të fillonte një jetë të re me njeriun e zemrës, mes tyre futet familja e tij, të cilën e kishte lënë pas për të jetuar i vetëm për disa vite me radhë.

Leave a Reply - Lere nje koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

There are no reviews yet.